Pagina 1 van 1

Camping Navarino Beach

Geplaatst: za jul 23, 2005 11:07 am
door mistral
Net even een berichtje(23 juli) ontvangen van vrienden ,die naar Camping Navarino Beach wilden maar helaas camping helemaal vol! :evil:
Wie weet wanneer het daar wat rustiger wordt? wij willen in de periode 12 augustus er naar toe,of is het dan raadzaam om te bespreken? en is het mogelijk om een plaatsje aan het strand te bespreken.
groetjes mistral

Geplaatst: za jul 23, 2005 3:56 pm
door Walter
Ik zou zeker even reserveren ! Augustus is doorgaans, met name ook door de vakantie van de Italianen, een hele drukke maand in Griekenland.

Walter

Geplaatst: ma aug 08, 2005 8:08 am
door Frans Mulder
Wij komen er net vandaan en hebben het daar vol zien worden! Op het veld aan de overkant is overigens nog genoeg plaats, niet aan het strand en zeker niet direct.
Vanuit Nafplion

WiFi

Geplaatst: za jul 21, 2007 10:34 am
door Frans Mulder
Ook dit jaar is de camping aan de zeekant al weer helemaal vol!
Wij hebben een jaar geleden al gereserveerd, nu zijn de mensen al bezig voor volgend jaar. Een nieuwigheid: vanaf vandaag is er WiFi geïnstalleerd. Kost wel geld, maar er is keuze in tijd en tarieven zie: http://www.greecehotspot.com/. Soms nog wat kinderziektes, maar allá.
Groeten vanuit een warm en zonnig Griekenland!

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: ma dec 07, 2009 4:44 pm
door diesel
Wij willen in september 2010 naar deze omgeving. We zijn al eens op Erodios geweest, maar willen eigenlijk Navarino Beach eens proberen. Erodios was wel heel erg strak georganiseerd en de plaatsen dichtbij het strand waren wel erg klein.
Kan iemand iets meer vertellen over deze camping ( plaatsgrootte, schaduw etc.)
Ik ga ervan uit dat reserveren in september niet nodig is.

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: ma dec 07, 2009 4:58 pm
door Frans Mulder
Ik denk dat je augustus echt kunt vergeten, dat wil zeggen aan het strand. Verder meestal genoemg plaatsen.

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: vr mei 28, 2010 4:43 am
door diesel
en wat zijn de verschillen met Erodios??

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: vr mei 28, 2010 6:33 am
door Frans Mulder
Erodios is veel nieuwer en ligt wat verder van het stadje. Met name op het achterveld heeft navarino beach mooi schaduwrijke plaatsen. Aan het strand ook wel maar daar kom je in de zomer niet tussen.

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: za mei 29, 2010 5:01 am
door diesel
@Frans, zijn de sanitaire voorzieningen ook van vergelijkbaar niveau? Ik vind Erodios ook nogal "strak" georganiseerd, is dat op Navarino ook zo?

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: za mei 29, 2010 6:24 am
door Frans Mulder
Sanitaire voorzieningen zijn in Navarino Beach van acceptabel Grieks niveau. De schoonmaak is goed geregeld, twee maal per dag door een ploeg die dat al jaren (goed) doet. Verder is Navarino meer een familiecamping. Tassos is de eigenaar, maar bemoeit zich de laatse jaren meer met de exploitatie en de bouw in Gialova (dorpje ernaast). Zijn zoons doen nu de bedrijfsvoering geholpen door wat anderen. Strak zou ik het niet willen noemen. Het enige strakke is de reservering. Die moet je voor de plaatsen aan het strand eigenlijk een jaar van te voren doen. Wij staan dit jaar van 22 juli tot 1 augustus op plaats 4. Iedereen is van harte welkom voor een borrel :D .

Re: Camping Navarino Beach

Geplaatst: zo mei 30, 2010 1:58 am
door diesel
Frans, bedankt voor de info.
Ons zul je er dan niet treffen, wij steken pas op 14 september over naar Griekenland. Maar we houden de borrel graag tegoed! :wink: