Nieuws

Reis 68 is toegevoegd op deze pagina : onze reis naar de west Aegeïsche eilanden: Milos, Sifnos en Serifos. Een soort eiland-hoppen voor ouderen: zie mijn Polarsteps. (4 juli 2022)

Reis 69 was een "impuls aankoop": een vliegticket naar Rhodos voor een koopje eind oktober . Daar een auto gehuurd en hotelletjes geboekt via Booking.com. Het bleek einde seizoen: alles was of ging dicht, maar toch leuk om er even uit te zijn. De terugreis was moeilijker. Transavia was al gestopt met de route. Dus een binnenlandse vlucht naar Athene, en een dag wachten en toen terug van Athene naar Amsterdam. Zie Polarsteps.  (10 november 2022)

2 april:

Reis 70 zit er aan te komen! Nu we met pensioen zijn kunnen we gelukkig buiten het hoogseizoen op reis. We gaan volgende week voor 2 maanden naar Kreta met onze camper. We beginnen in Chania en eindigen in Irakleion. Verder weten we het nog niet. We zullen zowel vrij staan als opcampings verblijven. Die laatste zijn vaak goedkoop in het voorseizoen. Volg vanaf 10 april onze reis op Polarsteps.

No posts to show. Check posts query.