Nieuws

Al onze reizen van de laatste jaren staan op Polarsteps.

Reis 68 is toegevoegd op deze pagina : onze reis naar de west Aegeïsche eilanden: Milos, Sifnos en Serifos. Een soort eiland-hoppen voor ouderen: zie mijn Polarsteps. (4 juli 2022)

Reis 69 was een "impuls aankoop": een vliegticket naar Rhodos voor een koopje eind oktober . Daar een auto gehuurd en hotelletjes geboekt via Booking.com. Het bleek einde seizoen: alles was of ging dicht, maar toch leuk om er even uit te zijn. De terugreis was moeilijker. Transavia was al gestopt met de route. Dus een binnenlandse vlucht naar Athene, en een dag wachten en toen terug van Athene naar Amsterdam. Zie Polarsteps.  (10 november 2022)

Reis 70 zit er op! Nu we met pensioen zijn kunnen we gelukkig buiten het hoogseizoen op reis. We gingen twee maanden naar Kreta met onze camper. We begonnen in Chania en eindigden in Iraklion. Vanwege een lekkende waterleiding, die we niet konden repareren, stonden we vrijwel uitsluitend op campings. Die zijn gelukkig goedkoop in het voorseizoen (20-25 €). De komende maanden werken we de website bij met de bezochte plaatsen op Kreta.(2 juli 2023)

No posts to show. Check posts query.